Jeg er din wingman på
rejsen mod succes

 

Jeg har 20+ års erfaring med rådgivning af alt fra vitale
startups til veletablerede internationale virksomheder.

Juraen er fundamentet,

sund forretning er målet.

Mit navn er Henrik Mansfeldt Witt. Til daglig  driver jeg advokatvirksomheden Epic Advokater, som en del af Aumento Advokatfirma. Jeg adskiller mig fra andre advokater ved, at dele mine kunders ambition om at skabe kommercielt succesfulde løsninger. Mit udgangspunkt er juraen i bred forstand, og derfor føler jeg det helt naturligt at inkludere bl.a. forretningsudvikling, vækstplaner (ind- og udland) og investering i sin rådgivning.

Jeg har 20+ års erfaring med rådgivning af alt fra vitale startups til veletablerede internationale virksomheder. Jeg er medlem af Danske Advokater og har min advokatforsikring hos HDI. Du kan læse vores forretningsvilkår på aumento.dk

Jeg håndterer den digitale verden

Jeg har særlig indsigt i og erfaring med juridisk bistand på det digitale område. Fx sikring af dine immaterielle rettigheder (IPR) og fuld implementering af GDPR-compliance, som hverken begrænser din virksomheds daglige drift eller udviklingsmuligheder.

Brug mig til det, du har brug for

Det er naturligvis helt op til dig, hvor meget og hvor lidt du ønsker, at jeg skal involvere mig i din overordnede forretning. Mit engagement er det samme, uanset om du ønsker juridisk bistand til at gennemgå jeres kontraktforhold, eller om du ønsker rådgivning om din virksomheds udvikling de næste 5 år inkl. et juridisk fundament, som understøtter udviklingsplanerne.

Jeg er din wingman på rejsen mod succes

Samlet set får du med mig og hele Aumento teamet en erfaren advokat og business advisor, som hjælper dig i stort og småt med at drive din forretning fremad. Og som sikrer, at du hele tiden holder dig på rette vej mod målet – også når der kommer bump på vejen.

Advokat Henrik Mansfeldt Witt (H)

Henrik har mere end 25 års erfaring som advokat.

Kontakt mig på:
Tel.: +45 20 65 14 13

E-mail: hmw@aumento.dk