Vi er din wingman på
rejsen mod succes

 

Vi har 20+ års erfaring med rådgivning af alt fra vitale
startups til veletablerede internationale virksomheder.

Juraen er fundamentet,

sund forretning er målet.

Epic Advokater adskiller sig fra andre advokathuse ved, at vi deler vores kunders ambition om at skabe kommercielt succesfulde løsninger. Vores udgangspunkt er juraen i bred forstand, og derfor føler vi det helt naturligt at inkludere bl.a. forretningsudvikling, vækstplaner (ind- og udland) og investering i vores rådgivning.

Vi har 20+ års erfaring med rådgivning af alt fra vitale startups til veletablerede internationale virksomheder

Epic Advokater er digitale

Vi har særlig indsigt i og erfaring med juridisk bistand på det digitale område. Fx sikring af dine immaterielle rettigheder (IPR) og fuld implementering af GDPR-compliance, som hverken begrænser din virksomheds daglige drift eller udviklingsmuligheder.

Brug os til det, du har brug for

Det er naturligvis helt op til dig, hvor meget og hvor lidt du ønsker, at vi skal involvere os i din overordnede forretning. Vores engagement er det samme, uanset om du ønsker juridisk bistand til at gennemgå jeres kontraktforhold, eller om du ønsker rådgivning om din virksomheds udvikling de næste 5 år inkl. et juridisk fundament, som understøtter udviklingsplanerne.

Vi er din wingman på rejsen mod succes

Samlet set får du hos Epic Advokater en erfaren advokat og business advisor, som hjælper dig i stort og småt med at drive din forretning fremad. Og som sikrer, at du hele tiden holder dig på rette vej mod målet – også når der kommer bump på vejen.

Epic Advokater er medlem af Danske Advokater og har vores advokatforsikring hos HDI.

Du kan se vores forretningsvilkår her

Skal du til udlandet?

Epic Advokater er del af et internationalt netværk af advokater og revisorer. Det betyder bl.a., at du får 100% styr på dine aftaler og kontrakter med udenlandske forretningspartnere, og at dit indtog på nye markeder er i overensstemmelse med lokale juridiske forhold.
Vi hjælper også med at sikre dine rettigheder internationalt. Vi har især erfaring fra USA, Norge, Sverige, Tyskland og England, og har desuden bistået med advokatbistand mange steder i verden, fx Rusland, Tyrkiet, Østrig, Holland, Ungarn, Serbien og Bolivia.

Henrik Mansfeldt Witt

Epic Advokater er grundlagt af advokat Henrik Mansfeldt Witt. Henrik har mere end 24 års erfaring som advokat.

Kontakt
Tel.: +45 20 65 14 13

E-mail: hmw@epicadvokater.dk