Vi får din idé til at rime
på immateriale rettigheder

Hvorfor IPR

Ved du, om du ejer rettighederne til dit eget logo? Eller den app, du tjener gode penge på lige nu? I takt med at flere og flere virksomheder lever af digitale ydelser, er behovet for at sikre dine immaterielle rettigheder blevet altafgørende.

De kreative

og rettigheder

Gennem Epic Advokaters mangeårige samarbejde med den kreative branche, digitale startups, mv. har vi erfaret, at mange virksomheder ikke ejer de rettigheder til fx software, hjemmesider, designs (logoer, slogans og billeder) og automatiseringer, som de tror, er deres. Og som er forretningskritiske.

Typisk har virksomhederne ikke taget højde for fremtidig brug eller den udvikling, virksomheden vil gennemgå – også ift. leverandører. Det kan være meget dyrt at få rettighederne på rette hænder, når skaden først er sket.

Vi arbejder ud fra den grundfilosofi, at hvis du ejer rettigheder, så er det vigtigt både at have en strategi for, hvordan du får mest muligt ud dine rettigheder, og hvordan du håndhæver dine rettigheder, fx din ophavsret. Husk på, at hvis du har du noget, det er værd at beskytte, er der sandsynligvis også nogen, som vil prøve at kopiere det…