Juridisk rådgivning
for startups og selskaber

Det juridiske fundament

Du har fået en god idé, og pludselig tager forretningen fart. Hvordan griber du det at vækste din forretning an? Og hvordan sikrer du et solidt juridisk fundament for din startup – også på den lange bane, når din forretning er veletableret og i drift.

Rågivning

af startups

Epic Advokater har rådgivet startups i mere end 20 år. Epic Advokater er såmænd også en startup-virksomhed etableret af advokat Henrik Mansfeldt Witt. Med denne forretning har han nu startet sit fjerde advokatfirma. Han kender således startup-miljøet indefra, som investor og som bestyrelsesmedlem.

Rådgivning af startups handler i høj grad om behovet for risikostyring. Her er juraen det primære værktøj. Vi hjælper dig med at finde den rigtige risikoprofil for dit startup og finde en fornuftig balance i hvilket juridisk arbejde, det er vigtigt at få udført og hvad der kan vente.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med at indgå (og afslutte) partnerskaber, ud- og indtræden af medejere samt køb og salg af selskaber. Vi har altid fokus på at få skabt en fair og hurtig proces, så alle parter kan komme videre.